سبزی خشک

سبزی خشک

سبزی خشک

سبزی خشک

در ادامه سعی داریم به انواع سبزی خشک و اطلاعات مربوط به آنها بپردازیم . با وبلاگ سلامتی سایت سوتال همراه باشید :

سبزی خشک شنبلیله

شنبلیه گیاهی معطر است و دارای خواص فراوانی از قبیل ضد تب ، کاهش دهنده قند خون ، ملین ، اشتها آور و خلط آور بوده و مقادیر فراوانی از فسفر ، ویتامین دی و آهن را در بردارد .

شنبلیه خشک در تهیه و طبخ انواع غذاها از جمله قرمه سبزی ، سبزی پلو ، کوکو ، قلیه ماهی کاربرد دارد . برای استفاده از شنبلیله خشک در قرمه سبزی ، قلیه ماهی و کوکو باید آنها را حدود ۱۵ دقیقه در آب نیمه گرم خیس نموده و پس از آن آبکش نمایید .

شنبلیه به همراه سایر سبزی خشک ها به نسبتی مناسب جهت تهیه غذاهای مختلف به صورت خیسانده به کار می رود .

البته برای طبخ سبزی پلو بهتر است شنبلیله را به همان صورت خشک استفاده نمود . می توان شنلیله خشک شده را با نسبت مناسبی از سایر سبزی ها پس از آبکش نمودن برنج لابه لای آن ریخته تا عطر و طعم فوق العاده ای به غذا ببخشد .

سبزی خشک شنبلیله چاشنی فوق العاده ای برای حبوبات محسوب می شود . کافی ست شنبلیه خشک را به کنسرو لوبیا چیتی ، عدسی یا غذاهای دیگری که با حبوبات طبخ می شوند اضافه نمایید و از طعم و عطر بی نظیر آن لذت ببرید .

اگر به دنبال روشی برای طعم دار کردن پوره ها می گردید شنبلیه خشک بهترین گزینه است . این بار در طبخ پوره سیب زمینی ، کوکو سیب زمینی ، کوکو سبزی و یا غذاهایی از این قبیل مقداری از سبزی خشک شنبلیله را به آنها اضافه نمایید مطمئن باشید طعم بی نظیر آن را هرگز فراموش نخواهید کرد .

در تهیه سالاد الویه ، سالاد مرغ یا میگو و یالاد شیرازی از شنبلیله خشک نیز می توانید استفاده کنید . این سبزی را با آبلیمو یا سرکه ترکیب کنید و از آن لذت ببرید .

 

نظر دهید

X
نوین وب ساز نوین وب ساز نوین وب ساز یو اس ای لاتاری