سبزی

سبزی

سبزی سوتال نام برند شرکت ارنواز سبزی ساوه است که در شهرستان ساوه با تولید و فرآوری سبزی ، محصولاتی همچون سبزی تازه، سبزی خشک ، سبزی سرخ شده ، سبزی بسته بندی و… را ارائه می دهد . با ما همراه باشید تا با سوتال بیشتر آشنا شوید .

امروزه با توجه به رشد روزافزون جمعیت، گرانی محصولات کشاورزی و کمبود زمان برای تهیه غذا افراد ناچارا به مصرف موادغذایی ناسالم روی آورده اند که مصرف مداوم این محصولات با الگوی تغذیه نادرست، سبب بروز مشکلات ناخوشایندی خواهد شد.

بدین سبب سوتال در راستای امنیت و اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی با هدف ایجاد سهولت استفاده سبزیجات در زمینه تولید و بسته بندی انواع سبزی خرد شده، سبزی خشک، سبزی سرخ شده و  سبزی بسته بندی برای هموطنان عزیز، در جهت رشد سلامت خانواده فعالیت می کند.

سوتال با بهره مندی از بروزترین دستگاه ها و تجهیزات، انواع سبزی مورد نیاز از قبیل سبزی خورشتی ، سبزی آشی ، سبزی خوردن و کلیه سبزیجات خشک شده را به صورت بسته بندی های کاملا بهداشتی با تاییدیه وزارت بهداشت در کوتاهترین مدت در دسترس شما عزیزان قرار می دهد.

همچنین سوتال مفتخر است که برای نخستین بار در ایران، طرح تحویل سبزیجات بهداشتی درب منزل ( دلیوری ) را اجرا نموده است. با روند اتخاذ شده توسط تیم مهندسین مجرب سوتال ، انتظار می رود در کمترین زمان برند سوتال بتواند تنوع سبزیجات خود را به حداکثر رسانده و کلیه مایحتاج سبزیجات برای مصارف خانگی را تامین نماید.

سبزی

سبزی به مجموعه گیاهان خوراکی گفته می شود که در تهیه انواع غذاها و دسرها به دو صورت پخته و خام به کار می رود. سبزی ها دارای خواص فوق العاده ای هستند و به عنوان دارو نیز مورد استفاده قرار می گیرند.

سبزی ها کاربرد جهانی دارند به گونه ای که برای مثال گشنیز در آشپزی هندی و مکزیکی جایگاه ویژه ای دارد و به عنوان یکی از عناصر اصلی در طبخ غذاها به شمار می آید.

کارشناس های تغذیه توصیه می کنند افراد باید روزانه بین ۳ تا ۵ سروینگ (یک سروینگ معادل یک لیوان سبزی خام یا نیمی از لیوان سبزی پخته) سبزی مصرف کنند. آن دسته از افرادی که از استفاده نمک منع شده اند، می توانند به جای نمک از سبزی هایی همانند گشنیز، ریحان، شوید، ترخون و ارگانو به عنوان طعم دهنده های غذا استفاده کنند.

هریک از سبزی ها دارای خواص متعدد درمانی و تعذیه ای منحصر به خودشان هستند. سایت سوتال در این بخش گزیده اطلاعات مربوط به انواع سبزی ها را برای شما جمع آوری کرده و در اختیار شما عزیزان قرار خواهد داد. با ما همراه باشید.

 

سبزی تره

تره

توضیح مختصر : تره دارای خواص درمانی شگفت انگیزی از جمله درمان روماتیسم و بیماری های کبدی، تسکین آسم، بهبود بواسیر و جلوگیری از بیماری های قلبی می باشد. اضافه کردن مقداری تره به غذاهایی همانند ماهی و گوشت سبب می شود بوی بد آنها از بین برود.

توضیح کامل : به طور کلی در زبان فارسی به آن «تره»، معادل انگلیسی «Garden porrum L» به فرانسوی نیز «Poirreau  و  poireau» گفته می شود.

نامهای محلی تره در غرب ایران «کور»، در شمال ایران «کوار» و در برخی مناطق نیز «گندنا» می‌باشد. در کتاب های سنتی عربی به نامهای «کراث»، «کراث رومی»، «کراث البقل» و «کراث المائده» آمده و در جایی نیز از آن به عنوان «کراث الثوم» نام برده اند.

مشخصات ظاهری تره

سبزی تره ، گیاهی ۲ ساله و پایا، با برگ های باریک و گاهی پهن، دراز، غالبا خمیده و افتاده به رنگ سبز تیره است. قسمت های پایین ساقه سفید بوده که به پیاز کوچکی در داخل خاک منتهی می شود. گل های آن سفیدرنگ، مجتمع به شکل چتر بزرگ کروی است.

گلی که از آنها دانه های سیاه، پهن و ناصاف تره به دست می آید، کلا دو نوع می باشد یکی نوع تابستانی کوتاه و نازک، که از طریق کشت بذر در ابتدای بهار به دست می آید و دیگری نوع زمستانی آن تره فرنگی بسیار بلند (گاهی به یک متر می رسد)، با برگ های پهن و قوی می باشد که کشت آن در اواخر زمستان از طریق کاشت بذر در شاسی انجام می شود.

 

سبزی جعفری

جعفری

توضیح مختصر : یکی از محبوب ترین و پرمصرف ترین سبزی ها ، جعفری می باشد که کاربرد فراوانی در انواع سس های دریایی، سالادها، املت ها و غذاهای ایتالیایی دارد. جعفری دارای خواص آنتی باکتریایی بوده و برای پیشگیری از سرطان روده ، کنترل دیابت، دفع سنگ کلیه و رفع لک و جوش صورت بسیار مفید است.

توضیح کامل : این گیاه (سبزی جعفری) در زبان فارسی «جعفری»، نام انگلیسی آن «parsley» و در زبان عربی «مقدونس رومی» نام دارد.

جعفری ابتدا در کرانه های دریای مدیترانه مانند الجزایر، تونس و ایتالیا پیدا شد. این گیاه بیش از ۲۰۰۰ سال در مناطق دیگر کشت می شود و نزد یونانیان بسیار محبوب است به گونه ای که در مراسم های مختلف از جعفری استفاده های خاصی می کنند.

سبزیجعفری

گیاهی با طبیعت نسبتا گرم، بسیار مغذی دارای آنتی اکسیدان و ویتامین های فراوان بوده و برای رشد به نور خورشید و رطوبت کافی نیازمند است.

مشخصات ظاهری جعفری

سبزی جعفری گیاهی ۲ ساله، دارای ریشه راست است که ارتفاع آن از ۳۰ سانتی متر تا یک متر و به رنگ سبز مایل به زرد می باشد. سبزی جعفری به صورت وحشی می روید و در برخی نواحی پرورش می‌یابد.

برگهایش شفاف به رنگ سبزه تیره است و بریدگی هایی به شکل مثلث یا لوزی با تقسیمات فرعی دارد. جعفری دارای ریشه ای نازک، معمولی ولی محکم است که در تغذیه از آن استفاده نمی‎شود.

 

سبزی شنبلیله

شنبلیله

توضیح مختصر : شنبلیله یکی از سبزی های خوش عطر می باشد که دارای خواص دارویی و درمانی فراوانی است و در طبخ غذاهای مختلف کاربرد فراوانی دارد.

باز کردن مجاری عروق خون و جلوگیری از سکته قلبی، برطرف کننده التهابات پوستی، کاهش دهنده کلسترول خون و ورم معده از جمله خواص اعجاب انگیز این سبزی پرطرفدار است.

توضیح کامل : سبزی شنبلیله در زبان فارسی «شنبلیله – خلبه»، انگلیسی «fenugreek» و به عربی «حلبه» نامیده می شود.

سبزی شنبلیله از گیاهان کهن است و بنا به روایت تاریخ انتشار گیاهان، شنبلیله از غرب آسیا و ایران برخاسته و به مناطق دیگر دنیا برده شده است.

این گیاه مصارف پزشکی داشته به گونه ای که در کاغذ نوشته هایی که از قبورکهن مصریان به دست آمده چنین برمی آید که شنبلیله در زمان قبل از میلاد مسیح برای درمان و کاهش تب همچنین غذا مصرف می شده است و در دربار فراعنه مصر ار جایگاه ویژه ای برخوردار بوده است.

سبزی شنبلیله را گیاه اقبال می نامیدند، در هند، چین و نزد اعراب دانه های شنبلیله بسیار گرانبها بوده است.

کشت شنبلیله در قرن هشتم و نهم بعد از میلاد مسیح رایج شده و گسترش یافت. در اروپای غربی و مرکزی نیز مانند دیگر گیاهان طبی در صومعه ها مورد استفاده واقع می‌شده است.

در اولین نسخه های خطی قرون وسطی، سبزی شنبلیله را به مقدار زیاد بر ضد بیماری ها تجویز کرده اند. در طب سنتی گذشته نیز رومی ها، مصری ها و دانشمندان طب سنتی ایران در طب گیاهی تخم شنبلیله را به کار می برده اند.

 

سبزی گشنیز

گشنیز

توضیح مختصر: یکی دیگر از سبزی های زیبا و پرمصرف گشنیز می باشد که دانه ی آن نیز در پزشکی سنتی و پرکاربردترین ادویه ها در آشپزی محسوب می شود.

این سبزی استفاده فراوانی در آشپزی تایلندی، مکزیکی و هندی دارد همچنین دارای خاصیت ضد التهاب، اشتهاآور، ضد نفخ و کاهش قند خون می باشد.

توضیح کامل : این گیاه در زبان فارسی «گشنیز»، انگلیسی «Coriander» و عربی «جلجلای» یا «کزره» نام دارد. زادگاه اصلی سبزی گشنیز هند و قسمت های شرقی مدیترانه است.

سبزی گشنیز در مصر باستان نیز شناخته شده به عنوان تزئین قربانی و مصارف دارویی نیز کاربرد داشته است.

تخم گشنیز در کنار مجسمه های مومیایی شده در مقبره های فراعنه قدیم مصر، یافت شده و این نشان می دهد که مصری ها در گذشته تخم گشنیز را مقدس می دانستند.

هندیان باستان نیز هنگام خواندن دعا برای خدایان خویش از سبزی گشنیز استفاده می کردند. قوم بنی اسرائیل در زمان مهاجرت گروهی از گشنیز تغذیه می کردند و آن را غذای آسمانی می پنداشتند.

در یونان بقراط حکیم، به علت خواص گشنیز از جمله درمان صرع، تشنج، کاهش دردهای رحم و معده، تقویت نطفه برای جفت گیری از این گیاه سودند استفاده می نمود. زکریای رازی دانشمند و پزشک مشهور ایرانی، برای برطرف کردن مستی و آرامش سردرد گشنیز را تجویز می کردند.

مشخصات ظاهری

گشنیز گیاهی علفی و یکساله است که ارتفاع آن غالبا از ۳۰ تا ۶۰ سانتی متر است و گاهی تا ۸۰ سانتی متر نیز می رسد.

ساقه های آن راست، شفاف و اندکی شیادار بوده و برگ ها به دو گونه است آنهایی که در قاعده ساقه هستند دندانه دار، آنهایی هم که در طول ساقه قرار دارند باریک و نخی شکل می باشند.

در انتهای شاخه ها نیز گل های سفید و یا صورتی به شکل چتر مرکب قرار دارند.

 

پیاز

پیاز

توضیح مختصر : پیاز گیاهی است دارای عطر ملایمی بوده و ریشه و ساقه آن کاربرد مصرفی دارد. این گیاه خواص فراوانی را در بر دارد و برای استحکام دندان و استخوان ها، برطرف کننده ورم گلو، درمان آسم و برنشیت بسیار موثر است.

توضیح کامل : این گیاه در زبان فارسی «پیاز»، در زبان انگلیسی «onion» و در زبان عربی «بصل» نامیده می شود.

پیاز یکی از مهم ترین سبزیجات دنیا است که در بیشتر نقاط دنیا کشت می شود. پیاز گیاه بومی جنوب غربی آسیا و احتمالا به ناحیه ای میان فلسطین و هندوستان و یا شرق مدیترانه مربوط می باشد.

تاریخچه استفاده از این گیاه به عنوان غذا به دورانی میرسد که تاریخ نوشته شده است.

کشور مصر به دلیل کشت نوعی پیاز شهرت داشته و قدمت کشت آن به ۵۰۰۰ سال قبل از میلاد مسیح می رسد حتی در اهرام مصر پیاز کشف شده است.

در نوشته های به جا مانده از رومیان و یونانیان مطالبی در مورد این گیاه به چشم می خورد، و در کتاب مقدس مسیحیان هم از آن نام برده شده است.

در قرآن کریم نیز به نام بصل صحبت شده است. این گیاه ارزشمند یکی از مواردی بود که قوم بنی اسرائیل در زمان مهاجرت از مصر در بیابان های عربستان خواهانش بودند.

مشخصات ظاهری پیاز

پیاز گیاهی دو ساله دارای برگ های توخالی و استوانه ای شکل می باشد، ارتفاع ساقه آن تا یک متر می رسد که آن هم استوانه ای و تو خالی است.

گل های آن به رنگ سفید یا بنفش به صورت چتر در انتهای ساقه دیده می شود. پیاز دارای انواع مختلفی دارد مانند پیاز سفید، قرمز، بنفش و یا مخلوطی از قرمز و بنفش.

گل پیاز سه پرچم و یک تخم دان ۶ برچه ای دارد. ساقه گل دهنده مثل توپ به نظر می آید.

ساقه ای پهن نازک، سفید رنگ، مدور و زیرزمینی دارد که از بخش زیرین آن ریشه ها خارج می گردند در بخش های بالایی پیاز برگهای ضخیم تر، متورم و فلس مانند که قرمز یا سفید رنگ خارج می گردد.

ریشه آن هم نسبتا گوشتی، ضخیم و ساده بوده و از بخش های پایینی ساقه زیرزمنی خارج می گردد.

طول این ریشه ها نسبتا کوتاه و انتشار آن در داخل خاک در ۱۰ یا ۲۰ سانتی متر بخش فوقانی خاک مزرعه می باشد.

در میانه صفحه ساقه زیرزمینی نقطه رویش پیاز قرار دارد که نقش جوانه انتهایی ساقه هوایی را ایفا می کند و در این قسمت است که ساقه گل دهنده و برگ سبز بوته پیاز نمایان شده و در فضا به رشد خود ادامه می دهد.

غالبا میان برگ های زیرزمینی که حجم آن را تشکیل می دهند جوانه هایی پدید می آید که بعد از رشد هریک از آنها تولید پیاز کامل می کنند و از این پیازهای کوچک که بچه پیاز نام دارد جهت ازدیاد گیاه استفاده نمود.

 

شوید

توضیح مختصر : شوید دارای عطر و طعم به خصوصی است که هیچ شباهتی به سبزی های دیگر ندارد. در طبخ انواع سوپ، خوراکی های دریایی و در تهیه سس و سالاد سیب زمینی به کار برده می شود.

سبزی شوید خواص دارویی فراوانی را در بر دارد که از این قبیل می توان به درمان اسپاسم، برطرف کننده نفخ، کاهش دهنده درد اعصاب و … اشاره نمود.

توضیح کامل : این گیاه در زبان فارسی شوید، در انگلیسی Dill و در زبان عربی سزاب البر نام دارد. شوید گیاهی یک ساله یا دو ساله می باشد که بعضی اوقات ارتفاع آن به یک متر میرسد.

دارای ریشه ای مخروطی شکل، راست و سفید است. شوید متعلق به آسیای میانه و جنوب غربی آسیا بوده و در حال حاضر در اکثر نقاط زمین از جمله ایران، چین، مصر، آمریکا و قسمت های جنوب اروپا کشت می شود.

از برگ های پاپیروس قدیمی به جای مانده از مصر باستان برمی آید که گویی مصریان شوید را همانند سبزی خوردن به همراه غذا میل می کردند.

در کتاب مقدس تورات از شوید به عنوان یکی از سبزی های مفید و مورد توجه یاد شده است.

در روم قدیم شوید نماد سرزندگی، شادابی و لذت بود به همین سبب گلادیاتورها همواره به دنبال روغن شوید بودند تا با آن بتوانند قدرتمند شوند. یونانیان کهن نیز شوید را به عنوان سبزی دارویی با خواص اعجاب انگیز می پنداشتند.

ویژگی های ظاهری شوید

میوه این سبزی به شکل بیضی، مسطح، به پهنای ۳ میلی متر و ارتفاع ۴ میلی متر بوده و رنگ آن قهوه ای روشن می باشد. روی سطح آن برجستگی هایی زرد رنگ و در کناره های آن لبه ای به شکل بال، به رنگ زرد روشن به چشم می خورد.

ارنواز سبزی

شرکت ارنواز سبزی ساوه موفق به دریافت پروانه تاسیس خود ، در تاریخ ۲۶ / ۱۲ / ۱۳۹۵ در زمینه بهره برداری صنایع تبدیلی کشاورزی و بسته بندی سبزی جات و صیفی جات گردیده است .

در این راستا شرکت ارنواز سبزی با هدف حفظ سلامت شما عزیزان با ارائه انواع سبزی تازه ، سبزی خرد شده ، سبزی خشک در بسته بندی های کاملا بهداشتی و وکیوم شده آماده خدمت رسانی به شما همطونان گرامی می باشد .

شما می توانید محصولات ارنواز سبزی را به راحتی و در کمترین زمان ممکن سفارش دهید ، آنها را به طور رایگان درب منزل خود تحویل بگیرید و وجه آن را درب منزل به نمایندگان ما در بخش توزیع بپردازید .

هدف ما ارائه محصولات با کیفیت بالا به راحتی و در کمترین زمان ممکن به شما عزیزان می باشد .

 

نعنا

توضیح مختصر : نعنا یکی از پرطرفدارترین همچنین پرمصرف ترین نوع سبزی ها می باشد و نعنای فلفلی یکی از معروف ترین نوع آن می باشد . این گیاه ارزشمند در همه جا و حتی خانه به راحتی پرورش می یابد و رشد بسیار سریعی دارد .

دارای خواص دارویی فراوانی است که بر هیچ کسی پوشیده نیست . این گیاه در انواه تازه ، خشک شده ، دم کرده استفاده می شود عرق نعنا نیز یکی از داروهای موثر برای برطرف نمودن نفخ می باشد .

نعنا در تهیه انواع نوشیدنی های سرد ، آدامس ، سالاد میوه ، طبخ غذاها و خورش های مختلف به کار می رود . همواره با ماست و خیار سرو می شود و یار و همراه همیشگی آن محسوب می شود .

توضیح کامل : سبزی نعنا گیاهی است که طبیعت گرم و خشک دارد و خواص فراوانی را دارا می باشد .

این گیاه به صورت های مختلف از جمله نعنا تازه ، خشک شده ، دم کرده ، اسانس ، پودر و … کاربرد دارد . این گیاه در دسته بندی سبزی خشک شده سوتال موجود می باشد و شما عزیزان برای تهیه آن می توانید به منوی ثبت سفارش سایت http://sotal.ir/ مراجعه فرمایید .

تاریخچه سبزی نعنا

این گیاه در زبان فارسی نعنا ، در انگلیسی mint و در زبان عربی نعناع و لمام نامیده می شود . نعنا سبز غالبا در تمام مناطق جهان کشت می شود . این گیاه در کلیه نواحی شمال ایران و اطراف تهران به صورت پرورشی و وحشی کشت می گردد.

 

نظر دهید

X
نوین وب ساز نوین وب ساز نوین وب ساز یو اس ای لاتاری